• Rajkumar Jha
    Vice President RMAI,National Creative Head Ogilvy

  • Prashant Mandke
    VP & Head, Anugrah Madison

  • Sanjay Panigrahi
    President (RURBAN and Special Projects), Pidilite Industries

  • Badri Beriwal
    General Manager-Rural Business, GlaxoSmithKline(GSK)

  • Manish Kumar
    MD & CEO (NSDC)

  • Partho Dasgupta
    Chief Executive Officer
    (BARC India)

  • Premjit
    Director, National E-Governance Division(Dept of Electronics and IT, Govt. of india)

  • Puneet Vidyarthi
    Head Marketing & Digital innovations, JCB India Limited

  • Sandeep Aurora
    Director - Marketing & Market Development (Intel South Asia)

  • Sanjay Kaul
    President RMAI

  • Sankalp Potbhare
    Head: Sales Development & Strategy Reckitt Benckiser India

  • Siddhartha Choudhary
    Chief Revenue Officer
    (CropIn Technology)

  • Utpal Mhatre
    Regional Sales Manager
    (Tata Steel)

  • Anirban Chaudhuri
    Senior Voice President & Executive Planning Director at J.Walter Thompson

  • Raghu Roy
    Managing Director of MaRS Monitoring and Research Systems Private Limited

  • A K Roy
    Deputy Director General, India Post, Ministry of Communications and Information Technology

  • Antony Cherukara
    Vice President Corporate Strategy & Head Agriculture Business, Kirloskar Oil Engines Limited

  • Peeyush Bajpai
    Director, Big Data, Nielsen India

  • Harish Bijoor
    Brand-Strategy Specialist and CEO-Harish Bijoor Consults Inc.

  • ​Anita Nayyar​
    ​​Chief Executive Officer India and South Asia, Havas Media Group​

  • ​Mr. Ujaya Shakya​
    ​​Vice President of Advertising Association of Nepal and Managing Director Outreach Nepal​

  • ​Mr. Muntasir Bhuiyan​
    ​​COO Market Access Providers Limited, Bangladesh​

  • Dalveer Singh
    Head Experiential Marketing - APAC WPP

  • Nikhil Sharma
    Partner MART

AGENDA

Duration Type of Session Time Slot Session/Topic Speakers Designation Organization
DAY 1
30 Min Break 9:45 am - 10:15 am Registrations and Networking Tea
15 Min Key note address 10:15 am – 10:30 am Welcome Address Sanjay Kaul President RMAI and Founder & CEO Impact Communications
30 Min Plenary Session 10:30 am - 11:00 am Theme Address Harish Bijoor Brand - Strategy Specialist & CEO Harish Bijoor Consults Inc.
45 Min Panel Discussion 11:00 am - 11:45 pm Market Prioritization : Smart Sorting by Data Analytics & Technology
Peeyush Bajpai Director : Big Data Analytics Nielsen India
Sandeep Seth Principal Consultant & Cofounder LDMC (GIS Mapping)
Session to be moderated by Prashant Mandke : Vice President & Head Anugrah Madison
20 Min Plenary Session 11:45 pm - 12:05 pm Path-breaking case study on distribution : Project Vriddhi by Reckitt Benckiser Sankalp Potbhare Head - Business Strategy and Sales Development at RB India Reckitt Benckiser
15 Min Plenary Session 12:05 pm - 12:20 pm Know the Rural Consumer 2.0 Raghu Roy Managing Director MaRS Monitoring and Research Systems Private Limited
1 Hour Panel Discussion 12:20 pm - 1:20 pm Decoding the BIG DATA : From Data to Insights
1. Venkatram Vasantavada President (Crop Nutrition Business) Deepak Fertilisers & Petrochemical Corporation Ltd
2. Antony Cherukara VP-Corporate Strategy & Head Agriculture & Allied Business Kirloskar Oil Engines Limited
3. Puneet Vidyarthi Head Rural & Digital innovation JCB
Session to be moderated by Anirban Chaudhuri : Senior Vice President & Executive Planning Director at J. Walter Thompson
1 Hour Break 1:20 pm – 2:20 pm Lunch and Networking
30 min Plenary Session 2:20 pm – 2:50 pm ICT Models for Farming Siddhartha Choudhary Chief Revenue Officer CropIn Technology
30 min Plenary Session 2:50 pm – 3:20 pm The Rise of RURBAN Sanjay Panigrahi President (RURBAN and Special Projects) Pidilite Industries
40 Min Panel Discussion 3:20 pm – 4:00 pm Rural Agency Kay Mann Ki Baat
Prashant Mandke: Vice President & Head (Anugrah Madison)
Anirban Chaudhuri: Senior Vice President & Executive Planning Director ( J. Walter Thompson)
Nikhil Sharma: Partner MART
Kalpana Raina: Head Strategy Planning (Impact Communications
Session to be moderated by Dalveer Singh : Head Experiential Marketing - APAC WPP
30 Min Panel Discussion 4:00 pm – 4:30 pm Fostering Shared knowledge and Boosting Innovation in Rural : Intel's Collaborative Models Sandeep Aurora Director -Marketing & Market Development Intel South Asia
30 Min Panel Discussion 4:30 pm - 5:00 pm Building Brands : Building Communities (Path Breaking Business Models of GSK) Badri Beriwal General Manager- Rural Business  (GlaxoSmithKline) GSK
30 min Plenary session 5:00 pm - 5:30 pm PowerPoint to Practice : Translating Rural Marketing Strategies to Successful Ground Realities Utpal Mhatre Regional Sales Manager Tata Steel
Break 5:30pm onwards Networking Tea
DAY 2
45 min Break 9:45 am – 10:30 am Registrations and Networking Tea
30 min Opening Remarks 10:30am - 10:45am Keynote Address : Rural Business Hive Raj Kumar Jha Vice President RMAI National Creative Head Ogilvy
45 Min Plenary session 10:45am – 11:30am Rural in the Neighbourhood
Ujaya Shakya Vice President of Advertising Association of Nepal and Managing Director Outreach Nepal
Muntasir Bhuiyan COO, Market Access Providers Limited
Session to be moderated by Raj Kumar Jha: Vice President RMAI and National Creative Head Ogilvy
30 Min Plenary Session 11:30am – 12:00pm Public private Partnerships exemplified by Vedanta Manoj Agarwal​ Head CSR and Public Affairs​ Cairn India
30 Min Plenary Session 12:00pm - 12:30pm Bridging the Skill Gap with India Largest Government Certified & Trained workforce : NSDC Manish Kumar MD & CEO National Skill Development Corporation (NSDC)
30 Min Plenary Session 12:30pm - 01:00pm Inclusive Business Models @ CSCs : Ministry of IT Premjit Lal Director, National E-Governance Division Department of Electronic and Information Technology, Govt. Of India
30 min Plenary Session 01:00pm - 01:30pm The Power of Digital In Rural Marketing​ Anita Nayyar​ ​​Chief Executive Officer India and South Asia Havas Media Group​
1 hour Break 01:30pm - 02:30pm Lunch and Networking
30 Min Plenary Session 02:30pm -03:00pm How Rural Rating is Helping New-Age Marketers Plan Media Spends Partho Dasgupta Chief Executive Officer BARC India
30 Min Plenary Session 03:00pm - 03:30pm Scope to Leverage Largest Rural Network : Indian Postal Services AK Roy Deputy Director General India Post
30 Min Plenary Session 03:30pm - 04:00pm Collaborating opportunity with India's Largest Youth network Veerendra Mishra Executive Director, Nehru Yuva Kendra Sangathan Ministry of Youth Affairs & Sports, Govt. of India
25 Min Award Ceremony 4:00pm – 4:25pm Corporate Excellence Awards
Vote of Thanks by Dr. Anup Kalra : ‎Executive Director, Ayurvet Limited and House open for networking